Válassz jól!

Nagyon sok menyasszonnyal találkoztam már életemben, és esküvőszervezőként nagyon sok mindent láttam is már a saját szemmel egy-egy esküvőn. Számtalan dolog van, ami hibaként vagy bakiként fel tud lépni egy-egy esküvőn, de én azt látom, hogy majdnem mind egy nagyon egyszerű tanáccsal kiküszöbölhető lenne, miszerint válassz jól! Miért is mondom ezt, hiszen ez egy teljesen egyértelmű dolog, hogy az ember jól szeretne választani – gondolják most biztosan nagyon – nagyon sokan.

Igen ám, de valahogy, amikor arról van szó, hogy nyakukon az embereknek a szervezés adta feladatok, sosem sikerül annyi erőt és energiát belefektetni a választásba, mint kellene. Nekem legalábbis sajnos nagyon sok ilyen tapasztalatom van az évek során. A vőfély, és más szolgáltatók kiválasztásával az ember meg is alapozza, hogy mennyit kell majd foglalkoznia a hibák kiküszöbölésével. Ez tudom, hogy nagyon sok ember számára egyértelmű, mégis mégis nagyon sokan döntenek sajnos a választásnál rosszul, és ez végzetes hibákat szülhet.

Éppen ezért most hoztam egy ajánlást, kifejezetten az esküvői fotózás területére, hogy ne legyen kérdés, hogy megfelelően és megfelelő minőségben lesz megörökítve a nagy nap. Egy jó esküvői fotós szerintem nem csak jó fotós. Nagyon fontos, hogy megfelelő hangulatot tudjon teremteni, megfelelő leleményességgel mozogjon egy-egy váratlan helyzet esetén, és még sorolhatnám, persze a technikai felkészültség és tökéletes tudás mellett. A szikyfoto.hu teljes mértékben ilyen. Csak ajánlani tudom bárki számára, ha biztos akar lenni abban, hogy ebben a kérdésben száz százalék, hogy jól döntött. Nem egy alkalommal dolgoztam már Petivel és tudom, hogy a párok imádják, a váratlan helyzetek megoldásában verhetetlen és számtalan rossz választás következményét is orvosolni tudja akár, tehát több szempontból egy nagyon biztos és tökéletes választás.