Kincsre bukkantam

Az édesapám már dohányzik, amióta az eszemet tudom. És nem is akárhogy. Hiszen nem szereti az előre töltött, gyári cigiket, mindig vesz külön dohányt, és tényleg nagyon szereti a különlegességeket, és külön cigi papírt és maga tölti meg a cigijét. Én nem tudom hogy lehet ehhez ennyi türelme, de hát már nyugdíjas, és ha eddig, a munka alatt is kikapcsolódást jelentett számára, hogy saját maga készíti a cigit, hát ez nyugdíjas korában már biztosan nem fog változni.

Pedig sajnos eltörött a cigaretta töltője. Megragasztotta és valahogyan megoldja vele hogy készíteni tudjon magának minden nap a kedvenceiből, de látom rajta hogy így tényleg nagyon nehézkesen megy neki a folyamat. Nem panaszkodik, hiszen mindig azt mondja, hogy az ő idejéből már kitelik, de én azért próbáltam beszerezni neki egy újat. Mint kiderült már ő is próbálkozott vele, de nem igazán járt sikerrel. Csak olyat talált, ami neki nem lett volna jó, ezért is ragasztotta meg a régit.

Én azonban kaptam egy fülest az egyik barátnőmtől, aki a kamasz gyerekei miatt rátalált egy igazi kincsre a neten a gold media oldalával. Ő rendelt már nekik nagyon sok dolgot, de tulajdonképpen egy hangfallal kezdte a sorozatot. Most pedig szólt nekem, hogy az akciós termékek között talált egy nagyon szuper cigarettatöltő készüléket, ami azt gondolja jó lenne az édesapámnak. Ráadásul tényleg meri ajánlani, mert nagyon gyorsan megérkezik a rendelt termék és a hangfal például annyira jól bevált, hogy azóta nagyon sok mindent csak innen rendel meg. Hát mit tehettem volna, én is megrendeltem apukámnak a töltőt.

El sem tudom mondani mennyire örült neki. Madarat lehetett volna fogatni vele örömében. Kibontotta és csak nézegette, majd megtöltötte vele az első szál cigarettát. Ő ugyanis sosem csinál meg előre egy szálat sem. Neki már úgy látom ez egy rituálé. Mondjuk nem szív sokat egy nap, körülbelül három vagy négy szálat, de azt annyira nagy élvezettel, hogy szerintem mindenkinek így kellene dohányoznia, akkor azt lehetne mondani, hogy a cigaretta nem káros, inkább egészséges.