Új céges partner

Amikor elkezdtem két hónapja itt, a legújabb munkahelyemen dolgozni, még gondolni sem mertem arra, hogy az első nagyobb feladatom majd ennyire egyszerű lesz számomra. Történt ugyanis, hogy a vezetőség felkért arra, hogy jelöljek meg két céget, akik az új céges iphone flotta szerviz szolgáltatását el tudják végezni, megbízható módon, nem csak a szolgáltatás eredménye, de az adatok kezelése tekintetében is, mivel számos olyan adatot, képet tartalmaznak ezek a készülékek, amelyek adatainak kezelése hatalmas óvatosságot igényel. Így csak olyan csapat jöhet szóban, akikre maximális biztonsággal rá lehet bízni ezeket a készülékeket is.

Én nagyon meg is nyugodtam a feladat hallatán, ugyanis az előző munkahelyemen én már megismerkedtem az ország legjobb és legmegbízhatóbb szerviz csapatával, a https://iszereles.hu/ munkatársai személyében, akikkel soha semmilyen probléma nem volt sem emberileg, sem szakmailag, sem az adatkezelés tekintetében, tehát én maximális nyugalommal és biztonsággal tudtam róluk készíteni egy anyagot a vezetőség számára, és javasolni a velük való közös munkát a tapasztalatok alapján. Persze azért végeztem kutatómunkát, és úgy tettem, mintha nagyon sokat kellett volna dolgoznom a javaslattételhez, de ez nem volt teljesen valós. Egyetlen céget vittem azonban csak be, és javasoltam a kapcsolat felvételt, az eredmény persze tökéletes lett, én bezsebeltem egy dicséretet, és a régi kedvenc cégemmel dolgozhatok újra, együtt, tehát két öröm is ért aznap.

Ez volt talán életem egyik legsikeresebben megoldott feladata, ami nem is sikerülhetett volna ennél jobban. Azt gondolom ezzel meg is alapoztam a helyem a cégnél, ami kifejezetten nagy öröm nekem, mert a karrieréveim elkövetkező négy évét itt tervezem eltölteni. Nem is történhetett volna ez az egész ennél jobban.