Nyári színek – ne hagyd magad beszürkülni!

Itt a nyár! Tombol a bikini-és fesztiválszezon! Ráadásul újra elővehetjük a kedvenc nyári ruhadarabokat, amiket már szinte elveszettnek hittük a szekrény legalján. Persze segítségül is lehet hívni az idei szín trendeket is, amik között garantáltan nem lesz hiány a rikító, élénk karakteres és mély színekben. A nyári gyümölcsök színei évről évre megihletik a ruhatervezőket és gyártókat, tehát érdemes felkészülni a legvadabb színkombinációkkal is.

A ruhadarabok mellett nem érdemes megfeledkezni a kiegészítőkről sem. Ha nem vagy a rikító és erős színek híve nagy dózisban, kerülöd a feltünést, még mindig csatlakozhatsz a színes kavalkádhoz egy-egy merészebb kiegészítővel, ami garantáltan feldobja a diszkrét megjelenésedet, de éppen csak annyira, hogy ne mindenki téged nézzen. Az applewatchshop.hu kínálatában kedvedre böngészhetsz a színesebbnél színesebb szíjak között, amik a legkülönbözőbb anyagok felhasználásával készültek el, hogy tényleg mindenki megtalálja a karjára valót. A színeket bátran használd! Nem véletlenül létezik a színterápia. A neked kedves színeket válaszd, amik vidámsággal töltenek el.

Ha nem tudsz választani, még mindig ott van a szivárvány színű Apple Watch szíj, ami aztán tényleg minden színhez passzol. Hogy télen a nagy szürkeségben se felejtsd el, milyen ereje van a színeknek, szerezz be több szíjat is hogy kedvedre cserélgethesd a stílusokat, hogy ne az órához kelljen öltözködni, hanem az óraszíjat lehessen választani a napi öltözékhez. A nyár elteltével úgyis mindenki visszahúzódik a halványabb, sötétebb színekhez, és ha történetesen te is ezt teszed, az óraszíj színei emlékeztessenek a nyár derűs pillanataira.