Nem lehet véletlen

Ha az ember gyereket vállal, és a családba megérkezik a legkisebb trónörökös, akkor teljesen természetes módon felborul az élet. Minden, ami addig egyértelmű volt kétséges lesz, minden, ami érdekelt minket kicsit háttérbe szorul, és minden elektronikus eszköz egy idő után úgyis a gyereknél köt ki, akármennyire is ágálunk ellene. És ez azt gondolom, hogy teljesen természetes, mert hát ebbe nőnek bele, nekik ez a világ természetes és természetes is kell hogy legyen, mert hátrányban lesz, aki ezekkel később ismerkedik meg, én ebben biztos vagyok, sőt azt is elmondhatom, hogy számtalan előnye is van ezkenek az eszközöknek, mert kicsiként a gyerek még igazán észrevétlen tanul belőlük meg olyan dolgokat amik később hihetetlen segítséget jelentenek majd neki.

A mi fiúnk már most a kamasz korban van, és hát mindenféle ilyen kütyüvel rendelkezik nyilván, de még számomra is meglepő módon, annyira vigyáz rájuk, hogy soha semmilyen probléma nem történt az eszközökkel. Gondolkodtam is rajta valamelyik nap, hogy ezt tőlünk láthatta-e vagy éppen önállóan tanulhatta meg, hogy ez nagyon fontos, nem tudom, de mindig hihetetlen módon előre gondolkodik, és nagyon jól is csinálja. Persze bizonyos dolgokat mindig a tudtunkra ad, hogy szeretne de sosem direktbe, és így azért mi is segítünk neki ebben a dologban.

Valamelyik nap például elkérte a gépemet, mondván, hogy az övé lemerült, és mivel közeleg a szülinapja, a gépemen megnyitva hagyta a http://ipadtokok.hu/ oldalt, ott, ahol az ipad tokok kánaánja található, és pont az övére való, és pont az volt megnyitva, ami nagyon tetszik is neki. Gondoltam, hogy ez nem lehet véletlen és megrendeltem neki szülinapjára. Azt hiszem a meglepetés nem lesz túl nagy, de legalább örülni fog neki az biztos.