Melyik a legideálisabb tok számunkra?

A 3D tokok kilépnek a keretből, erős TPU szilikon anyagból készülnek. A tok a kijelzőt és a sarkokat is védi, ugyanis rálóg az előlapi részre. Vastag anyagának köszönhetően ezek a tokok nagyobb ütést is képesek elhárítani. Rugalmas, de mindeközben alaktartó is. Levétele és felhelyezése egyszerű, ezért bátran cserélgethetjük. A szilikon anyagú telefontokok talán a legkedveltebbek a mobil kiegészítők körében.

Egyszerűségének köszönhetően bárki szívesen használja. Könnyű, rugalmas és jól illeszkedik. Egy védőtoknál a legfontosabb szempont, hogy kellő biztonságot nyújtson készülékünknek. Rengeteg színben megtalálható, ráadásul pénztárcabarát. Sokféle változatban, designban lehet kapni. Nehezen koszolódik, tisztítása egyszerű. A defender telefontokok nagyon hasznosak, kifejezetten nagyobb ütések elhárításra lettek kifejlesztve. Ezek jóval vastagabbak a hagyományos tokoknál. Az előlapra ráhajló résznek köszönhetően nem csak a telefon hátulját kíméli meg, de a kijelzőt is. Anyaga általában masszív műanyag. A legtöbb ilyen tok alján van egy kipattintható porvédő, ami megvédi többek között a jack bemenetet is. Az oldalra nyíló, más néven könyv vagy mappa tok egyik nagy előnye, hogy könnyen kitámaszthatjuk vele a telefont pl. video nézéshez.

Kapható olyan is, ami kártyatartóval van ellátva, így a fontos iratainkat belecsúsztathatjuk. Hívás mutatós vagy ablakos változata azoknak kedvez, akik nem szeretnék folyamatosan nyitogatni a tokot, ahhoz hogy felvegyék a telefont vagy megnézzék az időt. Patentos, tépőzáras vagy akár mágneses füllel is össze lehet csukni, tehát rendkívül praktikus. Univerzális változatánál a fényképezőnek nincs kialakított helye, mivel minden készüléken máshol helyezkedik el a kamera.