Profi segítség

Nem is olyan régen munkahelyet váltottam, és egy ingatlanos cégnél kezdtem bele egy számomra teljesen új, és váratlan feladatokat tartogató munkakörbe. Már nagyon untam az előző munkahelyemet, illetve inkább a feladatokat, mert a munkatársaimat nagyon szerettem és hiányoznak is. De már nem jelentett kihívást és nem adott újdonságokat, így úgy döntöttem hogy váltok.

Az új helyen igazán kedves mindenki és próbálok gyorsan beilleszkedni, de az első porjekt kifejezetten nehéznek bizonyult számomra. Kaptam ugyanis egy luxuslakást, amit mielőbb értékesítenem kellett, és elég kötött volt az ár is. Tudtam, hogy ahhoz, hogy jól sikerüljön ez a projekt, szükségem van valamiféle furfangra. Elkezdtem azon gondolkodni, mi a legfontosabb, mi alapján fog a vevőjelölt rákattintani az ingatlanra, és egyáltalán megnézni, vagy elgondolkodni rajta, hogy szeretné megnézni. Mert ha idáig nem jut el senki, akkor esélytelen, hogy az értékesítői vénám kamatoztatni tudjam. Gyorsan rá is jöttem, hogy a kép a lényeg.

Keresni kezdtem tehát egy fotóst. De gyorsan rájöttem arra is, hogy nem mindegyik fotós jó az ingatlan fotózás témakörében, ezért később már ilyen vonulatban folytattam tovább a keresgélést. Rá is bukkantam a https://szalaibalazs.hu/ oldalra, ahol számtalan jobbnál jobb képet láttam ingatlanokról is. Nagyon tetszett Szalai Balázs munkája, ezért fel is kerestem és felkértem a munkára.

A tervem bejött, ugyanis a képek gyönyörűek lettek, tökéletesen visszaadták minden előnyét az ingatlannak és minden kicsit hátrányosabb oldalát homály fedte, és el is kezdtek szépen jelentkezni az érdeklődők. Hála a jó égnek, az értékesítési stílusom és tudásom elégnek bizonyult ahhoz, hogy gyorsan és viszonylag könnyedén, bővel a megadott ár felett értékesíteni tudjam az ingatlant. Nem csak a helyem biztosítottam így a cégnél, de tekintélyre is szert tettem, amire csak később jöttem rá, hogy mennyire fontos ebben a világban. Azóta is számtalanszor felkerestem már a szalaibalazs.hu-t időpontért, és biztos vagyok benne, hogy eztán is sokat fogom kérni a fotós segítségét.