Kincsre bukkantam

Nemrég le kellett cserélnem a telefonomat, mert programozóként nem tehetem meg, hogy olyan készülékkel dolgozok, amely nem feltétlen felel meg a munkám támasztotta követelményeknek. Nagyon sajnálom a régi telefonomat mert igazán szerettem, és tudom, hogy egy teljesen jó készülék még, másnak biztosan nagy örömet okozna és hasznát is venné, de nem tudom tovább használni, mert már kétszer is akadályba ütköztem amiatt, mert nem a legfrissebb sajnos. Ez az apple termékek és a munkám átka. Nagyon gyorsan fejlődik ez a szektor, és emiatt sajnos igen sűrűn cserélgetni kell a használt eszközöket.

Mit tegyek azonban a régivel? Gondolkodtam rajta, hogy eladom, de őszintén, a két gyerek, a munka és a sportolás mellett arra sincs időm, hogy úgy igazán kialudjam magam, nem még hogy hirdetést készítsek, annak fórumot keressek, kérdésekre válaszoljak, megmutogassam az érdeklődők számára a készüléket. Nekem erre sem időm sem energiám nincs sajnos, így egy jó két hétre már így is a fiók mélyére került a telefon.

Az egyik kollégám azonban látta rajtam hogy kicsit szenvedek ettől, mert már két telefon is van a fiók mélyén, amik másnak teljesen biztos vagyok benne, hogy hatalmas szolgálatot tennének, de egyszerűen én nem akarom vállalni annak a feladatát hogy értékesítsem őket. Ekkor mondta a kollégám, hogy talált egy kis lelkes csapatot, akik apple adás vétel tevékenységgel kedztek foglalkozni, keressem fel őket az almabazár oldalon és nézzem meg mik a lehetőségek.

Nem lehetek elég hálás ennek a kollégának, ugyanis azon túl, hogy tényleg megveszik tőlem a telefonokat, és keresnek nekik új gazdát, akik örülni fognak a lehetőségnek és még nagyon sokáig fogják tudni használni őket, egy nagyon lelkiismeretes és kedves kis csapatot ismerhettem meg, akikhez még biztosan el fogok a lecserélt termékeimmel látogatni, mert látom, hogy bízhatok bennük. Nagyon kedves emberek, akik teljesen őszintén és nyíltan kommunikálnak és biztos vagyok benne, hogy sok ember számára fognak tudni eszközöket nyújtani, akik szintén semmi kockázatot nem vállanlak majd azzal, hogy használt terméket vesznek, mert tökéletesen megbízható a termékpalettájuk és a kommunikációjuk is.