Anyák napjára szeretettel

Sok jeles nap, ünnep van az év során, amikor barátokkal, családtagokkal összegyűlünk a megemlékezésre, de van az évnek egy ünnepnapja, a május első vasárnapja, amikor az édesanyákra ünnepeljük. Az év egyik legszebb napja ez, hiszen az édesanyákat, talán mindannyiunk számára a legfontosabb személyt köszönthetjük szeretettel.

Ezen a napon, ha elég szerencsések vagyunk, nem csak köszönthetünk édesanyát, hanem minket is köszöntenek, mint édesanyát, nagymamát.

Szeretem felköszönteni édesanyámat, de nagyon szeretem azt is, amikor engem köszöntenek gyermekeim, unokáim. A gyerekeim, mivel már felnőttek, általában idehaza virággal vagy édességgel köszöntenek, amivel nagy örömet szereznek, mivel nagyon szeretem a virágokat legyen az vágott virág, vagy cserepes virág.

Unokáim óvodás és kisiskolás korúak, akik vagy óvodában, vagy iskolában köszöntenek verssel, dallal, tánccal, kis műsorral az óvónénik, tanító nénik áldozatos munkájának köszönhetően. Gyakran előfordul, hogy saját készítésű kicsi ajándékokat is készítenek, különféle kézműves technikákkal. Imádom ezeket a pici meglepetéseket, amit nagy szeretettel készítenek számunkra. Természetesen az elhangzott versek, dalok, bemutatott táncok is felejthetetlen élményt nyújtanak. Különösen kedves, amikor csillogó szemükben látom a szeretetet, amivel előadják meglepetés műsoraikat.

Igyekszem minden egyes alkalommal viszonozni a meglepetést, a szeretetet, amivel készülnek ezekre a köszöntésekre. Általában könyveket, virágot, édességet kapnak ilyenkor unokáim.

Szeretem megörökíteni ezeket a műsorszámokat, hogy akár többször is meghallgathassam a verseket, dalokat. Így szerettem volna ezt megtenni utolsó anyák napi köszöntőn is okos telefonommal. Már a műsor közepén jártunk, amikor leállt a felvétel, mert a kamera elromlott.

A köszöntő után azonnal felkerestem a redmi szerviz szakembereit. Kapcsolat felvételt követően a szerviz munkatársai megnyugtattak, hogy fél órán belül kicserélik a hibás alkatrészt.