Jó csapat nélkül nincs siker

Már kiskoromban nagyon céltudatos gyermeknek számítottam. Hamar eldöntöttem, hogy én bizony vezető leszek, de nem is akármilyen, éttermet szeretnék igazgatni. Szerettem főzőcskézni, rengetegszer játszottam, hogy valamit elkészítek a családnak, és mint egy pincér felszolgálom, de aztán már azon kaptam magam, hogy gyerekként a macikat igazgatom, mit hogy csináljanak, hány adag ételre van szükség, melyikük melyik asztalhoz vigye, mit rendeljenek és milyen mennyiségben. Sosem fogom megtudni, hogy egy vidéki faluból származó kisgyerekként, aki igazság szerint éttermet sem nagyon látott, hogy alakulhatott ki bennem már pár évesen ilyen erőteljes igazgatási ösztön.

Valószínű az lehetett benne segítségemre, hogy édesanyám közel kilenc ember számára készített minden nap ebédet és vacsorát, én pedig kisgyerek lévén mit tehettem volna mást, mint jártam vele a boltokat és segítettem előkészíteni a főzést, persze mindet játékos formában. A lényeg, hogy el is indultam ezen az úton. Közgazdász lettem. Főzni nem gondolnám, hogy rosszul főzök, de annyira nagy ügyességem sincs benne, mondhatnám inkább, hogy közepes a sikerélmény, azonban mindennél jobban vágytam rá, hogy egy kisvállalat vezetése után kipróbálhassam magam egy étterem vezetőjeként is. Ezt az álmom pár hónapja valóra vált.

Azóta folyamatosnak mondható a munka az életemben. Egy szabad perc nincs, amit ne használnék ki az ötletelésre és az újítások megtervezésére. Jelenleg a https://fotodastudio.hu/ csapatának közreműködésével egy új étlap kialakításán dolgozunk, melyekhez lassan már minden ételünk tökéletes fotója elkészül. Egészen egyszerűen csodálatos élmény látni, ahogyan szinte megelevenednek a csapat fotóin az éltelek. Már csak az illatuk nem üt át a képeket. Fantasztikus velük a közös munka, nagy mértékben megkönnyítik a projekt végrehajtását. Az étlap szövegezését egy fantasztikus szövegíró frappáns mondatai adják majd, hiszen minden ételkülönlegesség egy saját, különleges becenevet kap. Így lesz a gyerekek menüjének elnevezése a „nemtudom”, „mindegy”, és „nemvagyokéhes”.  Örülök, hogy rájuk találtam, mert így az első saját projektem biztosan tökéletes siker lesz, és hatalmas minőségi változás az előző étlaphoz képest.